Junnukerho

Home / Junnukerho

 

KAUDELLA 2018-19 snowcrossin Junnutreenit (ohjatut) ovat Ruskon radalla tiistaisin klo 18:30-20 ja lauantaisin klo 11:30-13:30.

Valmentajina toimivat edelleen Heikki Aitto-oja ja Marko Pirttikoski, myös muita valmentajia on mukana toiminnassa.

KAIKKIEN junnutreeneihin tulevien pitää osallistua teoriakoulutukseen. Uudet junnut voivat aloittaa treeneissä käymisen vasta teoriaosuuden jälkeen. Tämä on turvallisuuskysymys!

Toiminnan tavoitteena on tuoda Snowcross ja moottorikelkkailu tutuksi nuorille, opettaa ajotekniikkaa kuljettajan tason mukaan, kelkan tekniikan perusteet, sekä antaa valmiudet jopa kilpailutoimintaan. Toimintaan otetaan mukaan 10-16 vuotiaita nuoria. (Jos tilaa on, mukaan pääsee myös yli 16-vuotiaat vasta-alkajat, sekä naiset)

OSMK:lla on junior-luokan snowcross-kelkka, joten toimintaan pääsee mukaan, vaikkei omaa kelkkaa omistaisikaan. Luonnollisesti omalla asianmukaisella kelkalla voi osallistua. OSMK:lla on harjoituksissa käytössä kaksi kelkkaa, jotta kaikki saisivat ajaa mahdollisimman paljon. Toiminta on nuorille erittäin edullista, sillä kertamaksu on 30€ ja se sisältää valmennuksen, kelkan kulut, ratamaksut ja myös vakuutukset.

heikki.aittooja@gmail.com tai 040-7606637.