Junnutoiminta

Home / Junnutoiminta

 


KAUDEN 2020-2021 JUNNUTREENIT Junnutreenit alkavat lauantaina 6.2.2021 OuluZonessa klo 10-12!

Rata on suljettu alue, joten siellä saa laillisesti ajaa myös alle 15 vuotiaat kortittomat kuljettajat. Rata on varattu kyseisenä ajankohtana ainoastaan juniorikuljettajien harjoituksiin.

Treenit on tarkoitettu kaikille 5-16 vuotiaille lapsille ja nuorille, myös harrastusta aloittaville. Junnutoiminnan tavoitteena on tuoda moottorikelkkailu tutuksi, opettaa ajotekniikkaa kuljettajien taidon ja kokemuksen mukaisesti. Käydään läpi kelkan tekniikan perusteet ja annetaan valmiudet myös kilpailutoimintaan. Ryhmät jaetaan iän ja taitotason mukaisesti. Mukaan ovat tervetulleet myös pikkukelkoilla 200 cc ajavat kuljettajat.

Meillä on käytettävissä 1 kpl Lynx Ace 600 kelkka ajoharjoituksiin, mikäli sinulla ei ole omaa kelkkaa.

Asianmukaiset ajovarusteet: vähintään tukevat kengät, kypärä, ajolasit (jos ei visiiriä kypärässä) on oltava harjoituksissa kuskilla päällä.

Kertaamme myös ratasäännöt, joten ne juniorit, jotka ajavat omilla kelkoilla, olisi hyvä olla myös paikan päällä kertaamassa sääntöjä.

Vanhempien toivotaan jäävän ajoharjoitusten ajaksi OuluZonen Snowcross-radalle ja toimimaan tarvittaessa liputtajina radalla. Voitte myös tulla paikan päälle tutustumaan lajiin, vaikka ette osallistuisikaan junnutreeneihin.

Junnutreenit ovat OSMK:n jäsenille ilmaiset. Kerhon kelkan käytöstä peritään 20 € korvaus / treenikerta. Jäseneksi liittymisohjeet löytyvät OSMK:n nettisivuilta.

Mikäli jäät harjoittelemaan treenien jälkeen omatoimisesti radalle, tulee sinun suorittaa ratamaksu OuluZonen hinnaston mukaisesti.

Junnutreenien vetäjänä toimii Marko Pirttikoski yhdessä kilpakuljettajien kanssa.

COVID19 ja yleissäännöt huomioon ottaen:
Ainoastaan terveenä voit osallistua harjoituksiin ja huomioi turvavälit.

Tervetuloa mukaan!

OSMK Hallitus