Kisat

Home / Kisat

Suomen suurin moottorikelkkatapahtuma Oulussa jälleen helmikuussa 2020!

https://www.snowcrossoulu.com/

Helmikuussa 2019 jälleen huippusnowcrossia Oulussa;

https://www.snowcrossoulu.com/

 

 

 

Helmikuussa 2018 kilpaillaan jälleen Raksilan Pesäpallostadionilla:

Pe 23.2.2018 SM Stadion Snowcross Oulu Powered By Duell

La 24.2.2018 International Bothnia Cup

ks. kilpailupäivien tarkemmat tiedot www.snowcrossoulu.com

 

25-26.2.2017 Extreme Stadium Race

 Toista kertaa Oulun historiassa järjestetään Raksilan Pesäpallopyhätössä Suomen Suurin Moottorikelkkatapahtuma Extreme Stadion Race Snowcross-kilpailu.

 

Oulun Seudun Moottorikelkkailijat Ry on jälleen mukana kisojen järjestelyissä ja toimijana molempina kisapäivinä. Kisaorganisaatio maksaa kerholle merkittävän korvauksen talkootöistä, sekä talkoolaisten ruokailut kisapäivinä. Saamme olla kerhona mukana kansainvälisessä merkittävässä tapahtumassa.

Kaksipäiväinen kilpailutapahtuma ajetaan 25.-26.2.2017.

Pääkilpailu, Pro-Open -luokan Stadion Snowcross-kisa ajetaan lauantai-iltana ja siinä Finaalin voittajasta leivotaan historian ensimmäinen Stadion Snowcrossin Suomen Mestari! Suomen Mestaruus on avoin, joten kaikki Euroopan parhaat kuskit saapuvat siitä kisaamaan.

Siinä Euroopan parhaat kuskit ajavat pareittain toisiaan vastaan. Jokaisen parin todella huikeissa muutaman kierroksen kaksintaistelussa vain voittaja jatkaa, häviäjän siirtyessä katsomon puolelle. Lopulta kolme päivän nopeinta kuljettajaa taistelee tulisessa finaalissa Loukko.com -Dominator -kisan kiertopalkinnosta, sekä palkintorahoista.

Sunnuntaina ajetaan kansalliset kilpailut kaikille muille luokille. Silloin radalle pääsevät niin harrastelijat, juniorit, naiset kuin veteraani-ikäisetkin. Sunnuntain kovimpana luokkana ajetaan Semi-Pro-luokan äärimmäisen kuuma kilpailu.

Tapahtuma-alueella on uutuutena Winter Expo –messut, josta löytyy monenlaista nähtävää, ideoita ja huikeita tarjouksia molempina päivinä. Messualue on Ouluhallin edustan messuaukiolla pääportin ollessa Ouluhallin pääovea vastapäätä. Winter Expo -messuille on yleisöllä vapaa pääsy.

Väliaikaohjelmana nähdään sekä lauantaina, että sunnuntaina huikea Freestyle Snowcross hyppyshow. Lauantain ohjelmassa on myös kelkka-aiheinen huutokauppa, johon kuka tahansa voi tuoda omia tuotteitaan myytäväksi.
Lauantaina iltakisa päättyy juhlavaan ilotulitukseen ja sunnuntaina lapsia viihdyttää taikuri Elias Kvist.

Koko viikonlopun ajan yleisöä viihdyttää kisatytöt. Alueen grilleistä saa maukasta purtavaa ja ravintolateltoissa on A-oikeudet.

Viime talven tapahtuman näki yli 3000 ihmistä. Tällä kertaa katsojia odotetaan jopa 5000 !

Lisää kisoista ja tapahtumasta voi lukea kisojen kotisivuilta:

http://www.snowcrossoulu.com/

https://www.facebook.com/snowcrossoulu/?fref=ts

 


 

 

 

logo-final

Suomen Suurin Moottorikelkkakilpailu 2016

Kaksipäiväinen kilpailu ajetaan perjantaina ja lauantaina 26-27.2.2016.
Pääkilpailu, Pro-Open-luokan kutsukilpailu, käydään perjantai-iltana 26.2.2016 klo 18-21. Pro-luokan kilpailu ajetaan siis avoimen Open-luokan viritetyillä moottorikelkoilla. Kilpailuun kutsutaan kaikki suomen Pro-luokitellut kuljettajat, sekä talven nopeimmat SemiPro-luokan kuljettajat. Lisäksi kilpailuun on maapaikkoja parhaille Ruotsalaisille, Norjalaisille, Virolaisille ja Venäläisille. Kilpailuun otetaan 40 kuljettajaa.
Muiden luokkien (Semi-pro, Harraste, Veteraanit, Naiset, Junior 14-16 ja Junior 11-14) luokkakohtaiset kilpailut ajetaan lauantaina 27.2.2016 klo 12-15. Lauantain luokkiin pääsevät mukaan kaikki määräaikaan mennessä ilmoittautuneet.
Molempina kilpailupäivinä nähdään väliajoilla jännittävä hyppynäytös moottorikelkalla. Freestyle Snowcrossari Jyri Keskiaho esittää huikean lennokkaan hyppyshown täysin uusitulla ohjelmistollaan.
Stadion Snowcross (Super Snowcross) on perinteistä Snowcrossia vauhdikkaampi kilpailumuoto. Kilpailu koostuu useista alkueristä, joista eniten pisteitä keränneet jatkavat semifinaaleihin. Semifinaalien nopeimmat pääsevät illan päättävään finaaliin. Finaalissa ajaa 10-12 parasta kuljettajaa ja sen nopein on kilpailun voittaja. Parhaat kuljettajat joutuvat siis urakoimaan useita kilpailueriä, ennen kuin voittaja on selvillä. Stadion Snowcrossissa kaikki kilpailuerät ovat lyhyitä ja siksi todella vauhdikkaita, sekä tapahtumarikkaita. Stadion Snowcrossille tyypillistä ovat erittäin isot hyppyrit ja vaativat pattisuorat.
Kilpailualueelle rakennetaan grillit ja anniskeluteltat, joissa on A-oikeudet.
Stadion Snocross -kilpailun järjestää yhteistyössä HT Motorace Oy ja Oulun Seudun Moottorikelkkailijat ry.

Klikkaa alla olevia linkkejä ja käy tutustumassa hienoihin kisan kotisivuihin. Näiltä sivuilta löydät runsaasti lisäinfoa kisoista ja ajankohtaiset asiat!

http://www.snowcrossoulu.com/

https://www.facebook.com/#!/snowcrossoulu/?fref=ts

Käväseppä tykkäämässä!

Stadion Snowcross Oulu on HT Motoracen ja OSMK:n järjestämä Snowcrosstapahtuma Oulun Pesäpallostadionilla helmikuussa 2016
©2015 HT Motorace Oy | htmotorace@gmail.com | p. 0407606637

 


 

SM Snowcross-osakilpailu Oulussa 2015

OSMK ry järjestää yhteistyössä HT Motorace Oy:n kanssa talven 2014-2015 suurimman moottorikelkkatapahtuman Oulun Äimäraution raviradalla. Kyseessä on SM Snowcross-osakilpailu, jonka ympärille on rakennettu upea koko perheen tapahtumapäivä. Lisätietoa kilpailusta, niin katsojille kuin kisailijoille löytyy kilpailun viralliselta nettisivulta: http://www.snowcrossoulu.com/

Kattavammin mm. muista kisatapahtumista ja moottorikelkkailuun liittyvistä uutistista löydät tietoa Seriousriding – lajisivustolta. http://seriousriding.com/

Kerholla on oma valokuvatili photobucket-kuvapalvelu. Sinne pääsee selaamaan jäsenten ottamia kuvia täältä.

Jos sinullakin on kuvia reissusta ja tahdot jakaa ne jäsenien kesken, niin mene osoitteeseen www.photobucket.com ja kohtaan ”sign in” käyttäjätunnus: osmk ja salasana: osmkosmk. Tuonne saa myös vapaasti lisätä kelkkailuaiheisia kansioista, jos käy esim. seuraamassa kisoja, safareilla jne.